Δηλώσεις του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου μετα τη λήξη του αγώνα

«Εφταιξε ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Θέλαμε να το πάρουμε μόνο και μόνο για να πάρει χαρά ο κόσμος μας. Όχι για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ, δεν μπορώ να πιστέψω το γκολ που δεχθήκαμε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και είμαι σίγουρος ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της».

Για το πέναλτι: «Πίστευα θα το δώσει. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι πέναλτι».

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Ηταν ισορροπημένο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχε το σκορ ο ΠΑΟΚ κλείστηκε πίσω. Δεν μας άφησε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ όμως τις 3-4 που δημιουργήσαμε».

Για τη σεζόν που κλεινει χωρις καποιο τιτλο : «Όταν η ΑΕΚ δεν κατακτά έναν τίτλο, το μόνο που έχει να θυμάται είναι η είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν δεν κατακτά έναν τίτλο στο τέλος της χρονιάς, είναι αποτυχημένη η χρονιά».

Για τον τρίτο χαμένο τελικό με αντιπαλο τον ΠΑΟΚ;  «Για τη συνέχεια δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Το έχουμε συζητήσει. Δεν υπάρχει. Είναι ντροπή. Η επόμενη ημέρα είναι πιο σημαντικήΕχει λαμπρό μέλλον η ομάδα και πιστεύω σε αυτό. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά, μετά μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Η χρονιά δεν έκλεισε καλά. Πικρία, στεναχώρια και τίποτα άλλο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Στον κόσμο της ΑΕΚ δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια, όταν χάνουμε έναν τελικό. Το πιστεύω όμως, το πιστεύουν κι αυτοί, όση πικρία κι αν έχουν μέσα τους ,ότι το μέλλον μας ανήκει και ότι τα επόμενα χρόνια θα την δουν την ομάδα όπως την ονειρευόμαστε»