Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος καλωσόρισε τον νέο προπονητή της Βασίλισσας Ηλία Παπαθεοδώρου ,για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή. Για τον προπονητή Παπαθεοδώρου δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από χαμηλά. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Σε όλες τις ομάδες του αυτό που βλέπουμε είναι πως βάζει ταυτότητα στις ομάδες του. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να τον κρίνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι για τον άνθρωπο Ηλία. Είχαμε πάντα μια συνεργασία λόγω μικρών Εθνικών ομάδων. Είναι δουλευταράς, έχει αποδείξει πως έχτισε μόνος το δρόμο του. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα και έχει τα στοιχεία για επιτυχία. Και νομίζω πως έχει την ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει στον σύλλογο. Τον καλωσορίζουμε», τόνισε.

Αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το έργο του 44χρονου προπονητή με τις μικρές εθνικές ομάδες, απάντησε:

«Η αποτίμηση της αξίας και η αξιοποίηση των νέων έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας».

Για τις τελευταίες εξελίξεις για το γηπεδικό:

«Από την πρώτη στιγμή σχεδόν με το που μπήκαμε στην ΑΕΚ εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα για το γήπεδο. Είναι ευθύνη κάθε διοίκησης να το φτιάχνει από την αρχή. Το είχαμε σαν πρωταρχικό στόχο και αυτό πρέπει να το κάνει κάθε διοίκηση. Αυτή τη στιγμή έχουμε καταλήξει για την μακροχρόνια μίσθωση στα Λιόσια. Είμαστε σε διαδικασία παράδοσης παραλαβής από την ΕΤΑΔ. Εκκρεμεί μια γραφειοκρατική απόφαση. Μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε εξελίξεις ίσως και νωρίτερα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όσο για το αν προβληματίζεται για την πρόσβαση των φιλάθλων στο νέο γήπεδο;

«Μας απασχολεί το θέμα της προσβασιμότητας. Θα γίνει μια παρέμβαση. Θα υπάρχει μια στάση στον προαστιακό και θα υπάρχει και δημοτική συγκοινωνία που θα πηγαίνει δωρεάν τον κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε σε ανοιχτή συζήτηση με την αττική οδό για τον κόσμο. Μας απασχολεί και ψάχνουμε τρόπους να το λύσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Δήμος έχει ανακοινώσει ένα σχέδιο ανάπλασης που περιλαμβάνει πάρκα, όπως αυτό της ΑΕΚ, αλλά και την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου. Αυτό εκτιμώ ότι σε βάθος πενταετίας θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Θα είναι πολύ μεγάλη ανάπλαση ενός υποβαθμισμένου δήμου».

Σχετικά με τα ban της FIBA λόγω οφειλών:

«Ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι στο παρελθόν που είχαν παίξει ρόλο να είναι η ΑΕΚ στα τάρταρα. Προσπαθούμε και εμείς με τον τρόπο μας να τους ταλαιπωρούμε. Υπάρχει περίπτωση παίκτη που δεν έχει παίξει στην ΑΕΚ την τελευταία διετία, όπως είναι ο Ντίξον και ο ατζέντης του διεκδίκησε λεφτά. Εμείς δεν μπορούμε στον κάθε τυχάρπαστο που θέλει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του συστήματος να τον πληρώνουμε. Εμείς τους ταλαιπωρούμε και κερδίζουμε όλες τις υποθέσεις».

Ο κ.Χάρης Κουτάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

«Να καλωσορίσω τον Ηλία. Είναι μια σημαντική μέρα. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι στη φάση να μην υπάρχει κανένα ζήτημα με τον προπονητή. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να πρωταγωνιστεί η ομάδα».